Oavsett om du applicerar brun utan sol i hemmet eller går till en salong för att få en professionell MineTan-spraytan ligger hemligheten till perfekta resultat som är jämna och långvariga i vad du gör före och efter tanningen. Här är några viktiga tips för att förbereda din hud för en solbränna, hur du ska ta hand om den medan den utvecklas och vad du ska göra för att behålla dina resultat under dagarna efter.

tanning prep photos

Checklista innan brun utan sol-behandling

 • Exfoliera och återfukta 24 timmar innan du använder din self tan, var särskilt uppmärksam på armbågar, knän, vrister och torra problemområden.

 • Vaxa eller raka minst 48 timmar före behandling. Detta ger porerna tid att stängas. Detta hjälper till att undvika mörka prickar i dina porer!

 • Undvik att använda tvål, duschprodukter med högt pH-värde, oljebaserade produkter eller fuktkrämer i duschen under 24 timmar innan du applicerar din solbränna. Dessa produkter kan fungera som en barriär mot din hud och kan förhindra att de snabbverkande medlen utvecklas.

 • Innan du använder din self tan bör du se till att din hud är ren och torr. Tänk på att för mycket fukt gör att medlet glider direkt av huden. Applicera inte fuktgivande lotion förutom i lätta mängder på dina knän och armbågar - de områden där brun utan sol vanligtvis absorberar för mycket. Detta hjälper till att förhindra att dessa områden blir för mörka.

 • Applicera inte fuktkräm, parfym, deodorant eller smink under appliceringsdagen. Detta kan orsaka missfärgning eller ett fläckigt resultat som inte varar lika länge.

 • Om du ska till en salong bör du se till att du följer ovanstående tips och att du tar på dig löst sittande kläder.

how to use the Bronze Babe

Checklista för brun utan sol-applicering

 • Du bör alltid applicera ett self tan-skum- eller lotion med en handske för att säkerställa en blandad, jämn täckning samt för att skydda dina händer från att absorbera för mycket produkt. Du kan också använda en handske för att jämna ut och blanda en spray eller mist.

 • Om du använder ett skum eller en lotion, applicera i cirkulära rörelser på huden med början från benen och arbeta dig uppåt.

 • Om du använder ett Bronze Babe Spray Tan Kit bör du hålla maskinen upprätt och 10-15 cm från huden och sen spraya i nedåtgående rörelser på varje del av din kropp med början från benen och sen arbeta dig upp.

 • Använd minimalt med produkt på torrare/problem/känsliga områden som ansikte, armbågar, händer, knän och fötter. Du kan också applicera fuktighetskräm på dessa områden innan du solar för att skapa en lätt barriär så att de absorberar mindre produkt i de torra fläckarna för att undvika solbränna.

Checklista efter brun utan sol-behandling

 • Efter att ha låtit solbrännan utvecklas i 1-3+ timmar, duscha snabbt i 45 sekunder, med ljummet vatten. De bruna bronzersna kommer att tvättas bort, medan de aktiva aktiva ämnen för snabb solbränna fortsätter att verka och fördjupas under de kommande 24 timmarna. Använd inte varmt vatten - det stoppar utvecklingen av solbränna aktiva under utvecklingstiden. Detta är ett vanligt misstag som människor gör, särskilt under de kallare månaderna. När du väl har duschat kan du bära dina favoritkläder, gå ut ur huset och definitivt inte fläcka lakanen.

 • Använd vanligt vatten, använd inte duschgeler, skrubbar, schampon eller luffa under de första 24 timmarna efter din behandling.

 • Klappa huden torr. Gnugga eller skrubba inte huden.

 • Återfukta varje dag efter att du har applicerat din solbränna. Genom att använda en gradvis solbränna produkt kommer du att hålla din hud återfuktad samtidigt som du fyller på färgen på din solbränna för längre hållbara resultat.

 • Efter dag 5, exfoliera med ett mjukt kroppslack på daglig basis, för att hjälpa din hud att absorbera ännu mer fuktighetskräm och hålla den snygg och känslan av den. Detta hjälper också solbrännan att blekna naturligt, snarare än fläckvis.

collage of photos showcasing tanning steps

Att välja den perfekta hudfinishen

Tanning ska vara personligt. Vi anser att din solbränna ska vara precis lika unik som du är. En nyans passar inte alla. Tanning är så mycket mer än ljust, medium och mörkt. Med MineTan kan du anpassa din bronsglöd baserat på din hudtyp, ton och önskad hudfinish.

Group shot of Bronze Collection Self Tan Mousses

Bronze Collection: RIKTIGT BRONSIGA TONER

Det perfekta stället att börja på din MineTan-resa. Välj ditt färgdjup från traditionella bronstoner i 3 alternativ - Medium Dark, Double Dark och Ultra Dark. Det är lätt att sola. Varje har vår avancerade Triple Action-formel med en unik blandning av solbränningsaktiva ämnen för långvariga resultat med allt på så lite som en timme.

Group shot of Color Correcting Self Tan Foams

Färgkorrigerande solbränna: DIN PERFEKTA MATCHNING

Ungefär som hårfärg och kosmetika, innehåller färgbasbruna en unik uppsättning bronzers för att generera olika toner av bruna och hudäkta nyanser. Så du kan anpassa din bronsglöd baserat på din hudtyp, ton och önskad hudfinish. Alla våra basfärgade solbrännor passar alla hudtyper och kommer alltid att se naturliga ut för din hudton.

MineTan Tanning Treatments Collection

Brun utan sol-behandlingar: BERIKAD MED DE BÄSTA HUDÄLSKANDE INGREDIENSERNA

Vårt utbud av solbränningsbehandlingar, som expanderar från färg till mer specifika hudbehov, är designade med olika funktioner i åtanke. Från olika nivåer av återfuktning till svettsäker till den mörkaste av alla ultra mörka solbrännor, vi är här för att ta din solningsupplevelse till nästa nivå.

Applicering & eftervård

MineTan Bronze On Applicator Mitt
Brons på Applicator Mitt
för perfekt, jämn täckning
Mine Tan Eraser
Tan eraser
Förbered huden innan du solar
MineTan Rose Facial Tan Mist and Cucumber Tan Mist
Face Tans
Fyll på din ansiktssol varje dag
MineTan Invisible Color Gradual Tan Lotion
Tan Boosters
Fyll på dina resultat och håll din hud återfuktad

SELECT YOUR REGION

qty.

or more info