Varför Mine Professional?

Grundat i Australien – hem åt den ikoniska beach babe-brännan – som ett märke för professionella salonger, har nu företagare världen över upptäckt ett nytt sätt för spraytan, med Mine.

Vi är ledande inom produktinnovation med en lång historia av professionell kompetens. Vi vet att du och dina kunder vill ha mer än bara ljus, medium och mörk. Varje formula i vårt omfattande sortiment innehåller vår unika Skin-True Shade Technology som anpassar sig till den individuella hudtonen för en unik hudtrogen finish och en långvarig bronserad glow, varje gång.

Att komma igång med spraytan har aldrig varit enklare med våra rabatterade startpaket, vårt omfattande utbud av lösningar, affärsresurser och utbildningsverktyg.

 • Anpassningsbar finish
  Anpassningsbar
  finish
 • Naturliga nyanser
  Naturliga
  nyanser
 • Jämnar ut hudtonen
  Jämnar
  ut hudtonen
 • Eliminerar orangea toner
  Eliminerar
  orangea toner
 • Jämn avtoning och långvariga resultat
  Jämn avtoning och långvariga resultat
 • Premium formulas
  Premium
  formulas

New to Mine?
Handla Spray Tan Kits

Våra startpaket är perfekta för nya spraytan-företag. Vi förser dig som ny Mine Professional med allt som behövs för att starta ditt spraytan-imperium till ett rabatterat pris.

KOM IGÅNG

Clean Tanning

Formulerad med en ren blandning av antioxidantrika växter, återfuktande naturliga oljor, 100 % naturligt aktiva brun utan sol-ämnen samt andra hudvårdande ingredienser. Speciellt framtagen för att inte bara ge din hud färg utan även en unik hudterapiupplevelse. Alla produkter är fria från parabener, innehåller 100 % naturlig DHA och är veganska.

 • 100 % vegansk
  100 % vegansk
 • 100 % naturligt DHA
  100 % naturligt DHA
 • Fri från parabener, palmolja, mineralolja och sulfater
  Fri från parabener, palmolja, mineralolja och sulfater
 • Återvunnet material
  Återvunnet material
 • Hållbart framställd
  Hållbart framställd

Utbildning

& Träning

Utbildning

& Träning

Konsten att uppnå en perfekt spraytan börjar med kunskap. Vi kan hjälpa dig att få en djupgående förståelse för dina produkter, din utrustning samt vetenskapen bakom spray tanning. Mine Professionals utbildnings- och träningsverktyg förser dig med expertis inom branschen som kommer att hjälpa dig att stärka din verksamhet.

KOM IGÅNG

Från Experterna

Peyton

Sunscape Sunless Studio 🇺🇸

Jag blev förälskad i MineTan, inte bara på grund av de vackra färgerna de erbjuder utan också för att de alla är snabba lösningar. Jag har provat många snabba lösningar genom åren, men sedan jag först upptäckte och testade dem har jag varit helt fast på Mine. Färgerna bleknar så naturligt och den håller och ser bra ut under hela 6–8 dagar. Jag älskar de mörka och gyllene tonerna i Moroccan som är en fantastisk, bronsfärgad sommar-look. Den ger också huden en glow som gör att den nästan skimrar i solen.

Katie

KLW Beauty 🇺🇸

MineTan är mitt absoluta favoritmärke när det kommer till spraytan. De har mängder av olika lösningar som jag och mina kunder är helt besatta av. En av mina favoriter är den violetta, men om jag ska vara ärlig så älskar jag dem alla! MineTan känns också mycket bättre på huden under behandlingen jämfört med andra märken. Den är aldrig orange och luktar fantastiskt.

Jordyn

Tanned by Jordyn 🇦🇺

Jag har använt spraytan i 9 år och har rekommenderat MineTans produkter i 7 av dessa. Workout Ready är min absoluta favoritlösning. Som bodybuilder och styrkelyftare lever jag på gymmet, och då jag även är rödhårig med ljus hy behöver jag en färg som sitter!!! Det finns inget värre än en spraytan som man bara svettas bort. Workout Ready håller i upp till 10 dagar! Jag älskar att jag kan bygga upp den till en mörk nyans eller använda den för att bara få en lätt touch av färg. Mina kunder älskar den mer naturliga looken då den aldrig blir orange och inte luktar som brun utan sol! Den ser verkligen bra ut på alla och en bonus är att ingredienserna är helt naturliga!

Samantha

Tanned by Samantha 🇬🇧

Jag är en auktoriserad lärare i spray tanning med över 7 års erfarenhet inom branschen. Jag har ärligt talat aldrig använt en annan lösning som ens kommer i närheten av MineTan, allt från nyanserna (det finns så många) till hur den bleknar – den går helt enkelt inte att slå! Min absoluta favorit kommer alltid att vara... olive!!! Den är perfekt för alla hudtoner, från blek till mörk, den gör verkligen jobbet. Det är min go-to produkt för alla kunder.

Lexi

Faux Glow New York 🇺🇸

MineTan har verkligen förändrat brun utan sol-branschen till det bättre när det kommer till att anpassa lösningar för varje enskild kund, vad gäller både hudton och underton. Jag ville ha de bästa, renaste produkterna i branschen – lösningar med hudvänliga ingredienser som ger en djup, naturlig finish för alla hudtoner och hudtyper. Dessa är också ekologiska, veganska och cruelty free! Double Dark är utan tvekan den bästa ultra-mörka lösningen jag har använt som utvecklas på bara en timme!!! Resultatet är mörkt men ändå naturligt. Den har en jämn, fläckfri applicering med ett icke-klibbigt och snabbtorkande resultat som håller i 8–12 dagar.

Julia

I Want a Tan 🇷🇺

Jag har använt MineTan i flera år och jag älskar hur lösningen ser ut på huden. Den är så återfuktande och torkar inte ut! Det finns ett stort urval av nyanser, de luktar fantastiskt, vacker bronze-färg, lätt att applicera, inte kladdig och jämnar ut huden. I genomsnitt håller dessa produkter i 10–12 dagar. Efter att ha provat hela sortimentet kan jag med säkerhet säga att alla fritt kan välja det perfekta alternativet för dem själva.

Marley

Aura Beauty 🇺🇸

MineTan är helt klart mitt favoritmärke när det kommer till brun utan sol-produkter! Eftersom jag har ljus hud har jag provat alla spraytans och MineTan är överlägset den mest naturliga. Lösningarna är de bästa på marknaden – ingen orange nyans eller brun utan sol-lukt! Mina kunder älskar alla de olika alternativen och den otroligt jämna blekningen, särskilt när de kombineras med produkter som förlänger färgen. Dark Ash lockade mig till MineTan då jag behövde en kallare baslösning för att motverka röda undertoner. Efter att ha provat många märken blev jag imponerad av det naturliga resultatet!

Jessica

The Bronzing Palace 🇺🇸

MineTan är en hidden treasure! Jag älskar hur MineTan-lösningarna inte lämnar någon kladdig känsla efter sig! Du känner dig torr och kan ta på dig kläderna direkt. Coconut Water är min favorit på grund av sina extra fördelar! Återfuktningen är fantastisk då de flesta andra lösningar torkar ut min hud. Jag har eksem och denna lösning hjälper verkligen. Färgen håller bra och ger alltid en fin mörk nyans! Den kompletterar alla hudtoner och blir heller inte orange! Det är den mest efterfrågade färgen på min salong.

Kimmy

Spray Tans Coorparoo 🇦🇺

MineTan är vår favoritlösning att använda i salongen. Den är perfekt för kunder som inte har förberett sig ordentligt, som har kvar gammal brun utan sol eller som inte lägger ner så mycket tid på eftervård – den håller och avtar otroligt bra under extrema omständigheter. Vi älskar att använda OLIVE och WONDERTAN och våra kunder håller med! Det är vårt mest populära märke.

Vi stöttar Mine Professionals över hela världen med marknadsföringsverktyg för att hjälpa deras tanningföretag att blomstra.

Upptäck rabatterade salongsförsäljningar, digitala marknadsföringsverktyg och tryckt material – allt finns tillgängligt för Mine Professionals i vår Resource Hub.

RESOURCE HUB

BYT TILL MINE

Mine Professional är marknadsledande när det gäller tanning-innovationer.
Vårt salongsarv och vår expertis inom utveckling av professionella lösningar innebär att vi har kunskapen för att leverera tanning-behandlingar som ingen annan.

Vi är pionjärer vad gäller vår original color base, coconut water base, ultra dark base och micellar water tanning. Vårt omfattande utbud av professionella lösningar inkluderar kollektionerna Bronze, Color Correcting och Skin Treatment där alla består av naturliga ingredienser, 100 % naturlig DHA och vår unika Skin-True Shade Technology.

För långvarig och anpassningsbar finish, utan orangea toner och utan lukt av brun utan sol. Bara vårdad hud med ett naturligt bronserat glow.

Har du frågor? Vårt team av tanning-experter finns här för att hjälpa dig.

Anpassad spray tanning är lika enkelt som...

Bronze Collection
Color Correcting
Skin Treatments

Precis som vår hud är Mine spraytan-lösningar så mycket mer än ljus, medium och mörk. Med Mine-sortimentet av Pro Spray Mists kan du skräddarsy en bronsig glow baserad på din kunds hudtyp, underton och önskad hudfinish, allt för en unikt anpassningsbar nyans som de alltid kommer tillbaka för. Varje lösning har långvariga resultat med en jämn blekning, inga orangea toner, ingen brun utan sol-lukt samt en färgkontrollguide. Med konsekventa lösningar från Australiens stränder, tillverkade i USA, finns det en anledning till varför salonger behandlar miljontals kroppar varje år med spraytan från Mine.

KOM IGÅNG
Tanning Skincare products

Mine Master Esthetician Spray Tan Booth Kit

19.990,00 kr
KÖP NU
Tanning Skincare products

All in One Tan.Booth

24.990,00 kr
KÖP NU
Tanning Skincare products

Tan.Tent - Black & 1/3 Clear

790,00 kr
KÖP NU
Tanning Skincare products

Tan.Lite 32000 Spray Tan Machine

1.990,00 kr
KÖP NU
Tanning Skincare products

Bronze Babe Professional Spray Tan Kit

1.690,00 kr
KÖP NU

Oavsett om du är nybörjare eller erfaret proffs, har Mine ett omfattande utbud av spraytan-utrustning för företag av alla storlekar. Samarbeta med de bästa inom alla områden av tanning och öka din salongsvinst med konsekventa och felfria resultat.

SPRAYTAN-UTRUSTNING

BÄSTA SKÖTSELN AV EN SPRAYTAN

Group shot of MineTan Self Tan Foams
Woman lying down next to Invisible Color Gradual Tanner
model holding Rose Facial Tan Mist

Ge dina kunder en perfekt finish på bara en timme med den bästsäljande Mine self tanning-kollektionen. Med unika lösningar såsom self tanning-skum, gradvisa tans och tans för ansiktet, finns det en Mine-tan för alla. För att ge dig den ultimata tanning-upplevelsen, lägg till matchande self tanners för hemmet till dina professionella lösningar tillsammans med enklare produkter för merförsäljning, till exempel tans för ansiktet och tanning-förstärkare, som en del av din detaljhandelskollektion.

KÖP SALONGSPRODUKTER

Globala Ackrediteringar

 • CE logo
 • Interlek logo
 • REACH logo
 • ISO logo
 • cGMP logo
 • FDA logo
 • PETA Approved logo
 • ROHS logo

SELECT YOUR REGION

qty.

or more info